fbpx

Tuinen met zwembad

De realisatie van tuinen met zwembad is een van onze expertises. Sparq Tuinen in Nuenen maakt van uw droom werkelijkheid. Het begint allemaal met een vrijblijvend kennismakingsgesprek op ons kantoor, waarin wij uw wensen, budget en situatie bespreken. Bekijk hieronder alvast wat voorbeelden van de tuinen met zwembad die we hebben gerealiseerd, zodat u inspiratie opdoet voor uw eigen tuin. Zo krijgt niet alleen u, maar ook wij een beter beeld van het beoogde resultaat.

Wij maken 3D-ontwerpen van tuinen met zwembad

Nadat wij meer van u weten en u meer van ons, vertellen wij u graag over onze aanpak. Hiervoor plannen we een gesprek bij u thuis in, zodat we overige zaken kunnen inventariseren. Denk bijvoorbeeld aan bezonning, grondsoort, hoogtepeilen en andere omgevingsfactoren. Is alles helder en heeft u een idee van hoe uw moderne tuin met zwembad eruit komt te zien? Dan nodigen wij u hierna snel uit voor een presentatie waar wij het 3D-ontwerp voor uw moderne tuin met zwembad laten zien. Uiteraard ontvangt u dan van ons ook een offerte voordat u akkoord gaat met de tuinaanleg in regio Eindhoven.

Voorbeelden van tuinen met zwembad, ter inspiratie voor uw eigen tuin

Voor zowel grote als kleine tuinen is het mogelijk om deze te moderniseren met een zwembad. Natuurlijk is de grootte van het zwembad dan wel een belangrijk punt waar u over na moet denken. U wilt in uw kleine moderne tuin met een zwembad wel ruimte overhouden om te zitten of liggen. In een stadstuintje is dit dus veelal niet mogelijk. Wilt u eens voorbeelden bekijken van een kleine moderne tuin met zwembad om te ontdekken wat uw opties zijn? Wij laten u graag voorbeelden zien van kleine tuinen met zwembaden!

Kies voor kwaliteit

Graag maken wij van uw ideeën en wensen een moderne tuin met zwembad waar u nog jarenlang van geniet. De voorbeelden van onze tuinen met zwembad kunnen omschreven worden als strak en weelderig kunnen dit ook voor uw tuin realiseren. Bent u benieuwd naar wat we voor u kunnen realiseren? Plan vandaag nog een afspraak in via 040 34 00 133 en maak kennis met onze tuinarchitect Gert-Jan Schouwenaar in regio Nuenen.

Moderne tuin met zwembad poolhouse en sauna

Moderne tuin met zwembad poolhouse en sauna

Van de oude tuin bleven alleen de oude hagen staan. Zelfs de muren kregen een face-lift: van oud metselwerk naar fris nieuwe witte stuuk.

Strakke stijlvolle wellness tuin

Strakke stijlvolle wellness tuin

Het interieur van dit huis kreeg een face-lift, maar eerst was de tuin aan de beurt. Naar aanleiding van het tuinontwerp werd tegelijkertijd de buitenschil gerenoveerd.

Moderne tuin met zwembad in het Brabants landschap

Moderne tuin met zwembad in het Brabants landschap

Het interieur van het klassieke woonhuis was reeds volledig gerenoveerd en modern ingericht. Nu de tuin nog, gelegen in het Brabantse buitengebied tussen Den Bosch en Eindhoven. Hoe geven we die een moderne look?

Moderne tuin met poolhouse en zwembad

Moderne tuin met poolhouse en zwembad

Deze grote tuin in Den Bosch biedt veel ruimte, rust en ontspanning. Een zwembad en een luxe poolhouse vormen het nieuwe centrum van deze buitenruimte.

Stijlvolle tuin met zwembad

Stijlvolle tuin met zwembad

Met de wens om een zwembad in te passen moest deze achtertuin in Berkel-Enschot volledig op zijn kop.

Moderne tuin: strak, sober en luxe

Moderne tuin: strak, sober en luxe

Bij deze onder architectuur gebouwde villa in Venray maakten wij een moderne tuin. Strakke lijnen, gecombineerd met weelderige siergrassen en meerstammige bomen.

Eigentijdse villa met moderne tuin

Eigentijdse villa met moderne tuin

Een kavel in Nuenen dat lang leeg had gelegen werd nieuw leven ingeblazen. En hoe! Nu bruist deze plek als nooit tevoren. 

Kleine moderne tuin met plunge pool en veranda

Kleine moderne tuin met plunge pool en veranda

"Er is hier geen sfeer, onze tuin is bijna alleen maar steen! Ik wil vakantie in mijn eigen tuin." Voormalig volledig bestrate tuin met garage werd omgetoverd tot kleine paradijs in de stad. Kijk hieronder mee. 

Moderne onderhoudsarme tuin met zwembad (met video)

Moderne onderhoudsarme tuin met zwembad (met video)

Ooit in je leven maak je de keuze: verhuizen of blijven wonen het het helemaal naar je zin maken. Dit echtpaar in Nuenen koos voor het laatste en maakte hun huis en tuin helemaal naar hun zin!

Moderne tuin met luxe veranda

Moderne tuin met luxe veranda

Een ruimtelijke moderne familietuin in Waalre. Een rustige, strakke basis, met grote wolken verzachtende beplanting. Functionele tuinarchitectuur: de vorm volgt de functie.

Klassiek moderne tuin

Moderne klassieke tuin

In deze grote tuin in Nuenen ontmoeten klassieke en moderne tuinarchitectuur elkaar op een spannende wijze. Met veel kunstwerken en een groot zwembad!

Een luxe tuin op basis van architectuur

Een luxe tuin op basis van architectuur

De vrouw des huizes is de architect van haar eigen huis in Nieuwkuijk. Voor de tuin werd onze hulp ingeroepen. 

Strakke kleine tuin met zwembad en veranda

Strakke kleine tuin met zwembad en veranda

Een schijnbaar onmogelijk wensenpakket voor deze kleine tuin. Het paste toch!

Moderne tuin met zwembad en koivijver

Moderne tuin met zwembad en koivijver

Deze tuin ademt het 'goede leven', het Brabantse buitenleven. Wat betreft de tuinarchitectuur: Moderne vormgeving, zeer sfeervolle beplanting en duurzame materialen. 

Moderne tuin in het groen

Moderne tuin in het groen

Deze tuin ligt op de hoek van een nieuwbouwwijk in Tilburg. Maar het beeld van deze tuin is niet wat je verwacht van een pas opgeleverde nieuwbouwwijk! Deze hoekwoning kijkt uit op een prachtig stukje ruig groen dat onderdeel is van een groene zone in deze woonwijk. Het is en blijft dus groen!

Exclusieve tuin met veranda, koivijver en zwembad

Exclusieve tuin met veranda, koivijver en zwembad

Een exclusieve tuin in Veghel met vele functies. Door de tuinarchitect werd in deze tuin heel creatief met de ruimte omgegaan.

Moderne kleine tuin met zwembad

Moderne kleine tuin met zwembad

Rondom dit klassieke huis is gekozen voor een moderne tuin met een groot zwembad. Deze moderne tuin met zwembad is een ideale plek om tot rust te komen en te genieten van de vrije tijd met vrienden en familie. Op 150 m2 is veel leefruimte gerealiseerd.