fbpx

Moderne tuin met luxe veranda

Moderne tuin met luxe veranda

Deze tuin tuin in Mierlo is strak en modern met een warme uitstraling. Een goede combinatie van donkere gestuukte muren met red ceder latwerk. 

Luxe veranda voor het hele jaar

Gebruik makend van het aanwezige hoogteverschil is een luxe, beschutte overdekte zitplaats gemaakt. Zittend tussen het groen is het hier fijn verblijven op de loungebanken. In het plafond is een heater geïntegreerd, alsmede de audiospeakers. Een op maat gemaakte vuurtafel zorgt voor de sfeer met een levendig vammespel. Op de vloer ligt een composiet vlonder. Deze planken zijn gemakkelijk in onderhoud en blijven op kleur.  

 

Moderne tuin met luxe veranda

Moderne tuin met luxe veranda

Mooie materialen

Antracietkleurige muren vormen een fraai kleurcontrast met de warmte van het houtwerk. De lage muren zijn tevens zitelementen. De berging is volledig bekleed met red ceder, waarbij de deuren zo onopvallend mogelijk zijn weggewerkt. De houten wand is een mooie achtergrond voor de witte hoge plantvazen: een schitterend decor gezien vanuit de leefkeuken!  

 

Luxe Veranda In Moderne Tuin
Moderne Overkapping Met Heater
Moderne Overkapping Met Hoogteverschil
Moderne Tuin Met Luxe Veranda
Moderne Veranda Met Red Ceder
Moderne Veranda Met Red Ceder En Vlonder
Moderne Voortuin Met Siergrassen En Treden
Moderne Voortuin Met Treden
Overdekt Terras Met Hoogteverschil
Strakke Tuin Met Meerstammige Solitairen
Strakke Vazen In Moderne Tuin
Strakke Voortuin Met Oprit Keramische Tegels

Strakke voortuin

De oprit is volledig belegd met grote keramische tegels. Deze zijn kleurvast en eenvoudig schoon te houden. De voordeur ligt verdiept en is bereikbaar via treden, die vervaardigd zijn uit dezelfde keramische tegels. In de lage, antracietkleurige muurtjes zijn de lampen ingebouwd. 

 

Fotograaf: Rob van der Heijden, Luxcom