fbpx
  • Tuinontwerp

Tuindesign

Geniet van exclusief tuindesign door Sparq Tuinen in Nuenen in te schakelen. Wij zijn gespecialiseerd in tuindesign op maat en realiseren exclusieve en sfeervolle tuinen. Wilt u een moderne stijl of past een landelijke sfeer beter bij uw huis en stijl? Onze tuinarchitecten adviseren u graag.

De specialist in tuindesign met jarenlange ervaring en veel vakkennis

Ons bedrijf heeft jarenlange ervaring als tuinontwerpbureau en weet hierdoor precies welk tuindesign het best bij welke tuin past. Een tuin dient volgens ons namelijk een verlengstuk te zijn van uw huis en een plek waar u heerlijk tot rust komt. Wij halen het maximale uit uw vierkante meters en doen meer dan het invullen van uw wensenpakket. We voegen ook daadwerkelijk iets toe en zorgen voor een optimaal eindresultaat.


Onze projecten:

Moderne tuin met zwembad

Moderne tuin met zwembad

Moderne tuin bij klassiek woonhuis

Moderne tuin bij klassiek woonhuis

Droomtuin - EIGEN HUIS & TUIN

Droomtuin - EIGEN HUIS & TUIN

Tuinontwerp Met Zwembad Overkapping

Tuinontwerp Met Zwembad Overkapping

Tuinontwerp Stadstuin 3D Ommuurd Modern

Tuinontwerp Stadstuin 3D Ommuurd Modern

Tuinontwerp Veranda Met Open Haard

Tuinontwerp Veranda Met Open Haard

Maak kennis met ons full-service bedrijf

Om uw wensen duidelijk in kaart te brengen, starten we elk ontwerptraject met een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens deze afspraak bespreken we uw wensen, eventuele ideeën en adviseren we u over wat het best bij uw huis past. Vervolgens meten we alles op en gaan we aan de slag met het maken van een tuinontwerp in 3D. Hierdoor krijgt u een duidelijk beeld van uw toekomstige tuin. Wanneer u tevreden bent over dit ontwerp, gaan onze deskundige hoveniers aan de slag.

Neem telefonisch contact met ons op

Laat het tuindesign over aan een tuinarchitect van Sparq Tuinen in Nuenen. Wij realiseren een unieke tuin waar u nog jarenlang van geniet. Wilt u meer informatie of heeft u nog vragen over de tuinaanleg? Bel ons dan op via 040 34 00 133. Wij zijn u graag van dienst!