fbpx

Tuinaanleg

Op basis van het ontwerp gaan onze hoveniers van start met de tuinaanleg. Met de grootste zorg en nauwkeurigheid leggen we uw tuin aan, zoals vooraf in het tuinontwerp in 3D is afgesproken.
Wij stellen u ons ervaren team van echte vakmannen ter beschikking om de tuin aan te leggen. Al meer dan 25 jaar werken onze ploegen in de aanleg van kleine tot zeer grote tuinen.
Iedere tuin is anders, ieder tuinontwerp heeft zijn eigen bijzondere objecten, vaak op maat gemaakt. Er is een uitvoerige overdracht van het tuinontwerp door onze ontwerpers. Onze hoveniers kunnen voor vragen en overleg altijd terugvallen op onze binnendienst.

Vlonderterras Zwembad Moderne Tuin Gazon
Moderne Tuin Met Vlonder En Betonnen Trap
Meerstammige Solitair Parrotia In Bloeiende Border
Moderne Tuinarchitectuur Met Strak Waterspel
Strakke Tuin Met Vijver En Overkapping
Strakke Voortuin Met Meerstammige Solitairboom Keramische Tegels

Wat houdt tuinaanleg in?

Alles wat buiten de gevel is kunnen onze mensen maken. We regelen full-service de gehele tuinaanleg. Daarbij hoort ook dat we goed communiceren met andere aannemers, zoals zwembadbouwers, loodgieters, elektriciëns, bouwkundige aannemers, enzovoorts. U wordt als klant volledig ontzorgd.
Onze voorman is tijdens het gehele aanlegtraject uw aanspreekpunt. Samen met zijn hoveniers zorgt hij er voor dat de kwaliteit van de totale uitvoering tegen de vooraf overeengekomen prijs gerealiseerd wordt. 

Kosten tuinaanleg

Een veelgehoorde vraag is: “Wat kost een tuin?” Uitgaande van een volledig uitgevoerde tuin zien we dat een budget van € 150,- tot € 250,- per m2 vaak toereikend is. Voor een hele kleine tuin of balkon of een hele grote tuin gelden andere normen. Dit bedrag is inclusief de arbeidsuren van een vakkundige hovenier en de gekozen materialen. Bijzondere elementen, zoals zwembaden, veranda's, poolhouses en jacuzzies hebben een extra reservering van in uw budget nodig. 
De hoogte van de totale kosten voor uw tuin zijn afhankelijk van uw wensen. Een mooi nieuw grasveld aanleggen is goedkoper dan een tuin met veel bestrating.

Meer weten over hoe Sparq Tuinen tuinen aanlegt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

tuinarchitect modern tuinontwerp met zwembad

tuinarchitect modern tuinontwerp met zwembad

tuinarchitect moderne tuinarchitectuur

tuinarchitect moderne tuinarchitectuur

Voorbeeldtuin Grote Tuin Met Zwembad

Voorbeeldtuin Grote Tuin Met Zwembad