fbpx
  • Tuinontwerp
  • Home
  • Luxe Tuinontwerp

Luxe Tuinontwerp

Zwembaden, kunst en exclusieve materialen, ze vormen vaak de ingrediënten van een luxe tuinontwerp. Sparq Tuinen is een full-service bedrijf in Nuenen, nabij Eindhoven, dat gespecialiseerd is in de aanleg en het ontwerp van exclusieve en sfeervolle tuinen.  Of u nu een moderne sfeer wilt creëren, of liever een landelijke stijl hanteert, het is allemaal mogelijk wanneer u kiest voor een luxe tuinontwerp van Sparq Tuinen.

Sparq Tuinen: de specialist voor uw luxe tuinontwerp

Elk luxe tuinontwerp is een combinatie van uw wensen en onze eigen twist. We starten elk ontwerptraject met een kennismakingsgesprek. In dit gesprek vertelt u ons meer over uw huidige tuin, gezinssituatie en wensen voor uw nieuwe tuin. Eventueel brengt u wat foto’s of een plattegrond mee van uw huidige tuin. De volgende stap in het ontwerptraject is het opmeten van uw tuin en het maken van een luxe tuinontwerp in 3D. Zo krijgt u een duidelijke indruk van wat wij voor u kunnen realiseren.


Onze projecten:

Moderne tuin met zwembad

Moderne tuin met zwembad

Moderne tuin bij klassiek woonhuis

Moderne tuin bij klassiek woonhuis

Droomtuin - EIGEN HUIS & TUIN

Droomtuin - EIGEN HUIS & TUIN

Tuinontwerp Met Zwembad Overkapping

Tuinontwerp Met Zwembad Overkapping

Tuinontwerp Stadstuin 3D Ommuurd Modern

Tuinontwerp Stadstuin 3D Ommuurd Modern

Tuinontwerp Veranda Met Open Haard

Tuinontwerp Veranda Met Open Haard

Een prachtig eindresultaat

Wanneer u het luxe tuinontwerp heeft goedgekeurd, gaan wij aan de slag. Tijdens de aanleg van uw luxe tuin functioneren wij als een soort spin in een web. We communiceren met mogelijke derde partijen zoals loodgieters en elektriciens en realiseren in samenwerking met hen een prachtig eindresultaat!

Meer weten? Neem contact op

Wilt u meer weten over een luxe of moderne tuinontwerp door ons tuinontwerpbureau? Of heeft u vragen? Neem dan contact op met ons hoveniersbedrijf in Nuenen via 040 34 00 133. Onze medewerkers beantwoorden al uw vragen en plannen, wanneer u dit wenst, een kennismakingsgesprek met u in. Bekijk eerder gerealiseerde exclusieve tuinen en krijg een beeld van wat we voor u kunnen betekenen!